PUSTIO ĆERKU DA SE UDAVI: NIJE DOZVOLIO SPASIOCIMA DA JE SPASU IZ POTPUNO KRETENSKOG RAZLOGA

0
4316

Muškarac iz Azije je fizički sprečio spasioce na plaži da je izvuku iz vode. Kao opravdanje naveo je to da bi ona “bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali”

Muškarac iz Azije gledao je kako mu se ćerka stara 20 godina davi na plaži u Dubaiju! Da nesreća bude veća, on je odgovoran za smrt svoje ćerke jer nije dozvolio spasiocima da je izvuku iz vode.

Naime, on je fizički sprečio spasioce na plaži da je izvuku iz vode. Kao opravdanje naveo je to da bi ona “bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali”.

Nemineovani muškarac je uhapšen i protiv njega su nadležni pokrenuli krivični postupak, jer je svojim delovanjem direktno doveo do smrti svoje ćerke.

– Azijat je poveo svoju suprugu i decu na plažu, kako bi uživali u pikniku i zabavljali se. Deca su bila u vodi kada je 20-godišnjakinja iznenada krenula da se davi, vrištala je i tražila pomoć – ispričao je poručnik Ahmed Burgibah, zamenik direktora policije u Dubaiju.

– Dva spasioca bila su na plaži i potrčali su da pomognu devojci. Otac je visok i snažan muškarac, krenuo je da se bori sa njima, povukao ih je i sprečio da joj pomognu, potom je postao veoma nasilan. Rekao im je da bi više voleo da mu je ćerka mrtva, nego da je dodiruju nepoznati muškarci – nastavio je priču pod snažnim utiskom i dodao:

– Ovo je jedan od incidenata koje nikada neću zaboraviti. Šokiralo je i mene i sve ostale koji su uključeni u slučaj – rekoa je policajac.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORtelegraf.rs