Trudnica otvorila omiljen umak i u njemu pronašla OVO! (FOTO)

0
343

Volite li razne umake, nareske, voće, povrće i ostalu hranu iz konzerve? Jeste li kada pomislili da takva, naizgled, idealna hrana kakvu nam je predstavljaju proizvođači može biti štetna? Ovog puta donosimo vam neke sasvim druge “opasnosti i štetnosti” koje “vrebaju” iz konzervi, a ovaj put žrtva je bila jedna trudnica…

umak-od-paradajza

“Vidjela sam nešto crno, imalo je noge, ruke, male rogove i lice – bilo je jednostavno odvratno!” – rekla je šokirana Katrina, trudnica koja je u svojem omiljenom umaku od rajčice uočila mrtvu bubu.

Sredinom srpnja kupila je limenku pasirane rajčice u trgovini Tesco u Ilkestoneu. Bubu je uočila netom prije nego što je zalogaj stavila u usta, prepričava Katrin koja je u osmom mjesecu trudnoće. Limenku je odlučila vratiti u trgovinu i sada čeka njihov odgovor i dodatnu istragu, piše swns.com. Kako bi zabilježila tri centimetra dugačku bubu koja joj je zgadila hranu, Katrin je sve zabilježila fotoaparatom.

Katrin kaže da ne zna o kojoj je točno bubi riječ, no smatra je toliko odvratnom da je se nije usudila izvaditi iz limenke. “Bilo je to nekakvo stvorenje”, sa zgražanjem dodaje Katrina.

buba-u-umaku (1)

 

buba-u-umaku (2)

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: dnevno.hr