UBIJALI PACIJENTE, DROGIRALI IH, SILOVALI: Ovo su najveći monstrumi među lekarima, a jedan je Hrvat

0
14477

2. Hrvatski lekar koji je drogirao pacijentkinje pa ih seksualno iskorišćavao

Dr Mladen Antolić bio je lekar u Orlandu koji je dobio desetogodišnju zatvorsku kaznu zbog orgijanja s pacijentkinjama, korišćenja droga i raznih finansijskih prestupa. Medicinski fakultet je završio 1979. u Zagrebu, a u SAD je otišao zbog “razvoja karijere”.

Uhvaćen je u oktobru 2010. posle akcije američke policije s ciljem hvatanja lekara koji su namerno prepisivali jake lekove koji izazivaju zavisnost. Antolić ih je prepisivao najčešće ženama od kojih je napravio zavisnice, a zatim bi ih seksualno iskorišćavao u zamenu za još lekova. Snimao ih je u svojoj ordinaciji na Kolonial Drajvu, a i ucenjivao da dolaze na njegove kućne zabave koje su uključivale drogu i seks.

Uhapšen je 2010. a policija je u stanu našla mnošto lascivnih fotografija, droge, 32.000 dolara u gotovini, pištolje i elektronski brojač novca. Iako ga je čekalo 156 godina u zatvoru, priznao je, nagodio se i osuđen je samo na 10.

Čak i iz zatvora, Antolić je planirao da nastavi posao s dilovanjem droge, što su zatvorski stražari saznali kada su preslušali njegove telefonske razgovore.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORExpress.hr