Žena je češljala kosu. Ono što je slučajno otkrila iza uha je izmaklo kontroli!

0
2306

Kada je majka sedmero djece Angie Twiggs iz Fort Stewarda u SAD-u jednog dana češljala kosu, otkrila je malu oteklinu iza desnog uha.

Bila je veličine badema i nije se smanjivala. Otišla je kod nekoliko doktora, ali svi su joj rekli da je čvor dobroćudan i da ne treba brinuti. Ali čvor je nastavio rasti i počeo je utjecati na njen svakodnevni život.

Bilo ju je stid izaći van i stalno je skrivala svoje lice pod dugom kosom.

Ubrzo je njen tumor narastao i bio je veličine narandže.

zena-tumor

Nijedan doktor nije htio ukloniti tumor jer je bilo preopasno. Prilikom operacije bi moglo doći do oštećenja živaca zbog čega bi njeno lice ostalo paralizirano. Angie je pala u depresiju i njena patnja je postala nepodnošljiva.

nijedan-doktor-nij-htio-ukloniti-tumor.jpg

A onda je odlučila da kontaktira emisiju “The Doctors”, koja pomaže ljudima sa raznim bolestima da plate skupe operacije.

Voditelji su se pobrinuli da neprofitna organizacija pokrije nastale troškove i dobili su pomoć od specijalista dr Ryana Osborna i dr. Jasona Hamiltona.

odluka-kontaktiranja-emisije.jpg

Oni su se usudili da izvedu kompliciranu operaciju i uspjeli su da otklone tumor sa njenog lica. Unatoč velikom riziku, Angie se odlučila za operaciju.

U šestosatnoj operaciji su doktori izrezali deformisano tkivo i vratili su njeno lice u prvobitan oblik.

Angie se sada ponovo smiješi i prebrodila je svoju depresiju. Konačno može izaći vani, bez straha da je drugi ljudi čudno gledaju i ismijaju.

prebolila-je-svoju-depresiju.jpg

Ostaje da joj poželimo brz oporavak i još mnogo sretnih godina sa najmilijima!

brz-oporavak.jpg

Loading...

Komentari na članak:

IZVORextramagazin.ba