Ljubomorni suprug natopio je ženu benzinom i zapalio je nakon što je pobjesnio oko tri nedužne “selfie” fotografije koje je objavila na Facebooku, prenosi Daily Mail.

Chatchawarn Tarrin (28) oženjen je za Nednaphu Nuankhul (26) od januara prošle godine, ali je mjesecima nakon vjenčanja postao posesivan i nasilan.

Nuankhul je u decembru objavila tri nedužne selfie fotografije na Facebooku, što je u suprugu izazvalo ljubomorni bijes.

Nesretna majka njegovog djeteta pokušala je pobjeći, ali Chatchawarn ju je navodno polio benzinom i zapalio u njihovoj kući u sjevernom Tajlandu.

Pretrpila je stravične opekotine po cijelom tijelu i licu. Bile su potrebne tri hitne operacije, a očekuje i nove operacije tokom sljedećih nekoliko mjeseci.

“Moram mu oprostiti jer imamo dijete”

Nevjerovatno je da je Nuankhul izjavila kako oprašta svom suprugu zbog dobrobiti njihovog sina, jer ne želi da navodni napad utiče na njega.

“Imam rane i izvana i u srcu. Ali moram oprostiti suprugu jer imamo dijete”.

“Sada znam da pakao postoji, ali i on će osjetiti karmu”

“Dok je vatra gorjela osjećala sam se kao da znam da pakao postoji. To je bila najveća bol i užas koju bi itko ikada mogao zamisliti. Ovakva ću ostati zauvijek i znam da pakao postoji”, izjavila je Nuankhul.

Također je rekla: “Od svega možete bježati, ali ne i od karme. Moj suprug će biti pun grijeha i on će jednoga dana osjetiti karmu”.

“Sada ne može pobjeći ni od čega. U zatvoru je i ima sina kojemu je potrebna očeva briga”.

Chatchawarn trenutno u zatvoru čeka izricanje presude.