Darko izveo sina iz porodilišta, pa zaprepastio onim što je rekao: Isti je otac, ali fanovi ovo ne mogu da mu oproste

0
368

Darko Lazić konačno je dočekao da svoju zaručnicu Marinu Gagić i sina Alekseja izvede iz bolnice Narodni front. Prijatelj i jedna djevojka došli su s pjevačem, a Darko je izašao iz bolnice sa širokim osmijehom i pohvalio se da maleni u potpunosti na njega liči.

-Idemo kući, hvala Bogu! Sin je na taju, a ima kosicu na mamu – rekao je Darko s ponosom. -Presretan sam jer sam dobio sina, želio sam ga silno cijelog života. Danas želi svaki otac imati sina. I kćerkica je lijepa vijest, ali opet je muško dijete nešto posebno. I dalje sam veoma uzbuđen i ne znam ni šta bih vam rekao – rekao je on ispred porodilišta.

Na pitanje hoće li se naljutiti njegova kćerka Lorena zbog tih riječi, on kaže: Ne, ona voli djecu i ne može dočekati da ugleda batu! Zatim je on pokazao tetovažu s imenom njegovog sina, te rekao da će mijenjati pelene budući da je u tome već iskusan i da je u srijedu zabava.

I dok se on veseli svom sinu i ne može sakriti ponos što je dobio nasljednika, mnogi fanovi su se naljutili zbog njegovih riječi i smatraju da je to površno.

Tako se već vodi žustra rasprava na društvenim mrežama, a fanovi neprestano pišu da je najvažnije da je dijete živo i zdravo i da nema veze da li je muško ili žensko. Šta vi mislite o tome, da li smatrate da je površno željeti muško dijete ili ga ipak opravdavate i u neku ruku razumijete?

Pišite nam u komentarima.

Loading...

Komentari na članak: