FOTO: Zavodnici iz latino sapunica su ostarili, a evo kako izgledaju i gdje su danas

0
11201

Ignasio, Orinoko, Hulio…imena latino zavodnika iz sapunica koja su ženama na našim prostorima mamila uzdahe, danas su možda još atraktivnija. Provjerite kako izgledaju glumci koji su ih tumačili i da li stare kao vino.

KASANDRA – OSVALDO RIOS

kasandra

Poslije “Kasandre” gdje je tumačio glavnog zavodnika Ignasia, glumca Osvlada Riosa publika neko vrijeme nije mogla da vidi na malim ekranima jer je bio iza rešetaka.

osvaldo rios foto

Bivša ljubavnica i supruga su ga optužile za seksualno i fizičko zlostavljanje. Zbog toga je iza rešetaka proveo pola godine, ali se pošto je pokajao i psihički liječio, vratio u sapunice. Poslije smo ga gledali i u „Trijumfu ljubavi”.

LJOVISNA – LUIS FERNANDEZ

ljovisna

Mnoge naše domaćice su navijale za Ljovisnu i njenog Orinoka Fuegu. Glumac danas ima 49 godina, a pored glume bavi se pisanjem i produkcijom.

luis fernande

– Sjećam se da Skarlet nije umjela da plače. Uloga Ljovisne bila je njen debi u svijetu glume. Bilo je mnogo vruće na lokaciji na kojoj smo snimali, i morali smo da ponovimo scenu nekoliko puta jer ona nije mogla da zaplače. Sjećam se da sam se naljutio i rekao režiseru da idem u svoju prikolicu dok „gospođica“ ne odluči da zaplače. Skarlet se osjećala loše zbog toga, pa je počela stvarno da plače. Zamolio sam režisera da odmah snimimo scenu, i iskoristimo suze za njenu prvu scenu plača. I danas mi Skarlet prebacuje kad god spomenemo taj trenutak, jedino što se sada, naravno, svega toga sjećamo sa osmijehom- ispričao je Luis za “Sapunice”.

luis fernandez

Rođen je 14. marta 1970. godine u Karakasu. Završio je arhitekturu na Univerzitetu „Simon Bolivar”, putujući istovremeno i za SAD, gdje je diplomirao i na odsjeku za dizajn na Harvardu. Od 1990. godine pohađao je i scensku umjetnost na Njujorškom univerzitetu. Luis govori tri jezika: španski kao maternji, engleski i francuski. Suši mu je omiljena hrana. Najviše uživa u djelima Milana Kundere, Vladimira Nabukova i Tomasa Mana. Najosjetljiviji dio tijela mu je cijelo tijelo, tvrdi da je glumom pobijedio sramežljivost, a najveća želja mu je da osvoji Oskara i to ne krije.

ESMERALDA – FERNANDO KOLUNGA

esmeralda

Esmeralda je meksička telenovela originalno prikazivana 1997. Glavne uloge imali su Leticija Kalderon i Fernando Kolunga.

fernando kolunga

Publika Fernanda (50) u Crnoj Gori pamti po glavnoj ulozi u “Esmeraldi”, i sporednim u serijama “Zlobnica”, “Marimar” i “Zagrli me čvrsto”. Po struci je diplomirani inženjer.

NEVINA – VALENTINO LANUS

Inocentedeti

Floresita iz telenovele “Nevina” je i danas je jedno od najzapaženijih lica telenovela, ali za njom ne zaostaje ni Hulio Alberto. Glumac koji ga je tumačio se zove Valentino Lanus.

valentino lanus

Valentino se osim glume bavi i humanitarnim radom. Tokom više godina pomagao je siromašnoj djeci da se integrišu u društvo. Aktivan je u međunarodnoj organizaciji Greenpeace koja pokušava da zaštiti kitove i šume. Član je fonda Interneton koji promoviše mir i hranom pomaže siromašne ljude. Iz hobija se bavi fotografijom i ima ih više od tri hiljade.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORkolektiv.me