Jelena Karleuša se uslikala u skupocjenom kupaćem: Past ćete sa stolice kad čujete koliko košta, ovo nije normalno (Foto)

0
2806

Pop diva Jelena Karleuša ovih dana odmara i uživa u jednom turskom ljetovalištu skupa sa kćerkma i prijateljima.

Upravo se sa ovog mjesta pjevačica ponovo obratila fanovima, a podijelila je na Instagram platformi fotografiju gdje pozira u novom kupaćem kostimu, koju potpisuje modna kuća Versace. Tako se Karleuša pohvalila svojom linijom po ko zna koji put, a pozirala je u bašti u blizini odmarališta gdje boravi. Interesantno je da je i te kako skupocjen taj kupaći kostim marke Versace koji Jelena nosi.

Kako bi se reklo, košta mnogo. Naime, na zvaničnoj stranici ovog modnog brenda navodi se da ovaj kupaći kostim stoji 695 dolara što je oko 610 u eurima. Mnoge je to iznenadilo, s obzirom da ne bi puno ljudi dalo čak 610 eura za kupaći kostim koji će ionako da nose samo tokom ljeta i to ne toliko dana u godini, a osim toga, ne bi dali ni za druge odjevne komade.

Ipak, Jeleni Karleuši ne smetaju komentari u kojima se navodi da je pretjerala sa cijenom i plaćanjem odjevnih komada, čak ni nakon što se njena bivša dadilja i spremačica odlučila oglasiti za medije i otkrila da se ne zna ni gdje će sa Jeleninom odjećom.

Inače, nju su nedavno uslikali na rasprodaji kako kupuje za sebe neke krpice, što je iznenadilo njene fanove budući da se voli hvaliti kako stalno kupuje skupo i da samo u luksuzu uživa. Da li biste vi dali više stotina eura za kupaći kostim ili bilo koji drugi odjevni predmet? Pišite nam u komentarima.

Loading...

Komentari na članak: