Jelena Karleuša u seriji “Sulejman Veličanstveni”!?

0
74

Kao što je i sama nekoliko puta rekla, gdje Jelena Karleuša ode, niko ne ostaje ravnodušan, pa se tako desilo i u Turskoj, gde je, kako Alo saznaje, dobila ponudu da zaigra u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Izgleda da je JK svojom pjesmom „Plava Šeherezada“ naslutila dalji tok svoje karijere, pa je tako svojom pojavom u Ankari privukla pažnju producenata najgledanije turske serije, koji su joj predložili da ostvari san mnogih Srpkinja i zaigra pored Halita Ergenca!

– Jelena je u Tursku otišla sa kćerkama kako bi bile uz Duška Tošića, koji je tamo potpisao ugovor i igra za Genclerbirligi, međutim, kao i uvijek kada nekuda ode, desilo joj se nešto neočekivano. Producenti serije “Sulejman Veličanstveni” vidjeli su Jelenu prije nekoliko dana kada je bila na stadionu u Ankari i gledala supruga na jednoj od utakmica. Raspitali su se i čuli su za njenu popularnost u Srbiji, pa su odmah došli na ideju da joj ponude jednu od uloga u njihovoj seriji. Kažu da Jelena ima specifičan i atraktivan izgled i to ih je privuklo – priča za Alo izvor blizak Karleuši i dodaje da su dan nakon susreta na stadionu došli do nje preko Duška.

– Pozvali su Jelenu i izneli joj njihove utiske i ponudu koju su za kratko vrijeme osmislili. Karleuši je sve to zvučalo simpatično, ali im nije dala potvrdu da tako nešto u svojoj karijeri želi. Zahvalila im se na ponudi, ali je rekla da će razmisliti o svemu. Još ne zna da li će pristati jer je preokupirana pjevačkom karijerom i porodičnim obavezama, ali ponuda joj veoma laska.

Izvor: Magazin.ba / haber

Loading...

Komentari na članak: