Članovima žirija i publici su potekle suze kada su čuli izvedbu irskog svećenika

0
624

Postoji razlog zašto neki kažu da su naši talenti dani od Boga. Bez Njega mi ne bi mogli posjedovati tako predivne vještine.

Jedna osoba definitivno ima Bogom dani talent, a to je svećenik Ray Kelly. Prije nego je njegova audicija postala vrlo popularna zbog njegovog predivnog glasa, svećenik Kelly je provodio vrijeme u Crkvi svete Marije u Irskoj.

Provodio je gotovo svaku sekundu u danu razmišljajući o Bogu i kako Njegova Riječ sve liječi. No u svoje slobodno vrijeme, otac Kelly je uživao u pjevanju.

Ponekad bi podijelio svoju strast pjevajući obitelji. Nije imao ideja da će ga ti mali nastupi dovesti do pozornice emisije „Britain’s Got Talent“.

Umjesto da skriva svoj glas i pjeva samo za sebe, odlučio ga je podijeliti s milijunima ljudi. I tako je započeo svoju audiciju sa zapamćenim stihovima REM-ove pjesme „Everybody Hurts“, s mikrofonom u ruci i hrabrosti u srcu.

Žiri je uzbuđeno gledao dok je svećenik otvarao svoje srce pred njima. No, je li njegova izvedba bila dovoljno dobra da prođe u slijedeći krug?

Kako je pjesma odmicala, nekoliko je ljudi iz publike počelo navijati. No u trenutku kada je otac Kelly krenuo pjevati zadnje stihove, publika je jednostavno poludjela za njim.

Njegov je glas bio tako moćan i divan. Ta je kombinacija vrlo rijetka danas, a publika je to prepoznala.

Iako je publika očito voljela njegovu izvedbu, još se čekala odluka žirija. Imaju li i oni isto mišljenje?

Njihovu reakciju možete pogledati u priloženom videu. Ne možemo dočekati slijedeći nastup oca Kellyja.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot