Maleni plesači su se pogledali u oči: Kada ju je dječak primio za ruku, uslijedilo je nešto što publika nikada neće zaboraviti

0
1463

Mnogima je od nas teško natjerati djecu da se idu kupati, a o složenim i dugim plesnim rutinama ne možemo ni razmišljati.

Za Paige Glenn i Artyona Celestine je ples sastavni dio života. Oni vole plesati jedno s drugim te su se odlučili prijaviti na jedno plesno natjecanje.

Zajedno su se Paige i Artyon kretali tako da su prenijeli publici riječi pjesme „Tale as Old as Time“ iz filma Ljepotica i zvijer.

Film Ljepotica i zvijer nam je svima poznat zbog odličnih glumaca, predivnih pjesama i zanimljivih animacija. No ta priča porijeklo vuče iz istoimene bajke koju je napisala Jeanne-Marie Leprince de Beaumont.

Jeanne-Marie je bajku smjestila u Francusku kako bi opisala svoje odrastanje. U priči se radi o neobičnoj ljubavi između pametne mlade žene imenom Belle (Ljepotica) i grozne zvijeri ledenoga srca. Nakon što je Belle bila prisiljena ostati sa zvijeri u njegovu dvorcu polako ga je zavoljela te je otkrila njegovu pravu prirodu. Njezina ljubav je bila tako snažna da je poništila magiju koja ga je pretvorila u zvijer te je on postao zgodan princ.

Ovu je priču kasnije prisvojio Disney i nakon dva pokušaja stvaranja filma u 1930-im i 1950-im, rad se isplatio tek 1991. Animirani je film zaradio 351 milijun dolara tijekom prve večeri te se smatra jednim od najpopularnijih Disneyevih animiranih filmova.

Čak i uz današnje napredne animacije djeca ipak vole Ljepoticu i zvijer. Ljubav Paige i Artyona prema ovom animiranom filmu je razlog zbog kojeg su odlučili izvesti ples u ulogama zvijeri i Belle.

Ono što su uspjeli izvesti je naprosto neopisivo. Potpuno je jasno zašto su pobijedili i odnijeli kući trofej za svoju izvedbu.

Jedva čekamo novu izvedbu ovog preslatkog malog plesnog para.

U priloženom videu možete pogledati njihovu nevjerojatnu izvedbu.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot