“Britain's Got Talent” je jedna od najboljih emisija na televiziji. Ne samo da možete vidjeti odlične talente koji se pojave tu, nego možete vidjeti i jednog od najboljih sudija – Simona Cowella. On je jako iskren i ne suzdržava se da kritikuje izvođače oko stvari koje su mogli bolje uraditi.

Iako je on jako vokalan, izgleda kao da ga je iznenadio nastup koji se nalazi u videu ispod. 4 starije žene su izašle na scenu u slatkim haljinama, a Simon ih je pitao za njihove godine i imena. Zbir njihovih godina je čak 293!

Svi u publici su se zapitali šta će one izvoditi. Kada su im sudije rekle da počnu sa svojim nastupom, svi su bili jako nestrpljivi. Svaka od njih se popela na platformu i jako čudna muzika je počela da svira u pozadini.

Odmah su se počele kretati i odjednom su počele da skidaju svoje haljine kako bi otkrile zlatna i sjajna odijela koja su se nalazila ispod. Ove dame su u punoj kondiciji. Počele su plesati, a tokom cijelog nastupa su imale jako divan osmijeh na svojim licima.

Sudije su izgledale impresionirano sa količinom energije koju one posjeduju s obzirom na njihove godine. Naravno tu je i njihovo umijeće plesa koje je jako dobro.

Pogledajte njihov nastup u ovome videu: