Ponovo oduševio žiri: Poslušajte glas dječaka iz Bosne koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

0
1358

Fantastični Marko Bošnjak je ponovo briljirao u novoj epizodi “Pinkovih zvezdica” koja će biti prikazana u petak, a njegov nastup je gledatelje ostavio bez teksta.

Čak je i Hari Varešanović zanijemio na trenutak poslije Markovog pojavljivanja na bini i simpatičnom dječaku je samo rekao: “Ti si božje dijete”.

Dok su se u studiju miješale suze i oduševljenje, mnogi su konstatirali da je ovo bio Markov najbolji nastup do sada…

Podsjetimo, u svom prvom nastupu Marko je izveo pjesmu ”One night only” Jennifer Hudson i za ovu izvedbu dobio glasove svih 5 članova žirija. Svojim glasom je rasplakao neke od članova žirija, a i sam je pustio suzu. Marko je oduševio žiri i publiku s naredne tri izvedbe Who's loving you, Kao moja mati i ‘Lenine pesme’. Posebne emotivne reakcije publike i žirija izazvala je Markova izvedba pjesme ‘Što te nema’. Jadranka Stojaković koja u originalu izvodi ovu pjesmu je rekla da je Marko budućnost, te da nema brige za budućnost glazbe dok ima ovakve djece, prenosi Bljesak.info

Inače, Marko pjeva od svoje pete godine, njegov talent je primijetila časna sestra Anđelina Perić, koja ga je i pozvala u crkveni zbor, gdje Marko čini prve korake u svom pjevanju. Markovo pjevanje je Božji dar, rekli su ranije roditelji malog Marka, ističući kako ne pohađa nikakvu muzičku školu.

Pogledajte sinošnje nastupe Marka Bošnjaka u “Pinkovim zvezdicama”, javlja Fokus.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORbportal