Hrvatska pevačica potvrdila je za magazin Glorija hr. da je njenoj dvogodišnjoj ljubavi sa srpskim kraljem bakra došao kraj


Hrvatska pevačica Severina Vučković potvrdila je za magazina Glorija hr. da je njenoj dvogodišnjoj ljubavi sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem došao kraj. Popularna pevačica je otkrila da je krstila sina i da je Milana više puta pozivala da dođe na svečani čin, ali da je ipak izostao i da sina Aleksandra nije video dva meseca. Seve tvrdi da je do rastanka došlo jer su njih dvoje potpuno različiti karakteri, ali da je rastanak prilično težak.

– Istina je, nismo više zajedno – otkrila je Seve.

Pošto je u medijima počelo da se spekuliše o tome da Milan i Seve već neko vreme više nisu zajedno pevačica je za časopis Gloria hr. otkrila zbog čega je ćutala o rastanku.

– Zato što su to teške odluke koje čovek ne donosi tako lako. Morala sam o svemu dobro da razmislim najpre zbog našeg sina. Odluka je dugo u meni sazrevala. Amerikanci bi rekli da smo se rastal zbog neslaganje u karakteru. Različite smo osobe. Trudili smo se sve to da uskladimo, ali očigledno nije išlo. Milan je otac mog deteta i ja ga poštujem i zato ne želim da ulazim u detalje.

Severina je skoro krstila sina Aleksandra, ali tom prilikom Milan se nije pojavio na svečanom činu. Severina je istrajala u svojoj želji da sin bude kršten, više puta je pozivala oca svog deteta da dođe, ali Milan se nije odazvao.

– Jesam, krstila sam ga na dan Anđela čuvara Mihaela, kojeg poštuju katolici, pravoslavci, jevreji i muslimani. Mihael znači “Ko je kao Bog”. On je Sotonu i njegove sledbenike bacio na zemlju i spremio ga u pakao. Na slikama je uvek prikazan s mačem i vagom. Stari su ga pisci nazvali “Vagatelj duša” na poslednjem sudu.Voditelj duša u raj. Krstila sam ga u Rijeci da izbegnem medijsku pompu, jer je to intiman čin.Kuma je moja prijateljica iz Rijeke koja je sve organizovala. Bilo je lepo, skromno i intimno.

Na pitanje da kaže zbog čega je sveštenik pristao na to da se dete krsti bez prisustva oca pevačica je rekla da je mislila da je nemoguće da tako nešto uradi bez Milana, ali kako se on nije odazivao na pozive i nije video Aleksandra dva meseca Seve je u dogovoru sa sveštenim licem ipak uspela da ga krsti.

– I sama sam mislila da je to nemoguće, jer znam za slučaj Gorana i Tanje Ivanišević, pogotovo što nismo u braku, a i otac je pravoslavac- pričal aje Severina za Gloriu hr. – Međutim, sveštenik mi je objasnio da ako se otac ne javlja, ako nije video dete dva meseca, a bio je u više navrata obavešten o krštenju i nije se protivio tome, majka kao duhovna zaštitnica deteta može taj čin da obavi sama.Milana sam obavestila u više navrata, a i o tome smo pričali na samom početku naše veze i on nije imao nikakav problem gde će se dete krstiti.Verujem da je sigurno imao dobar razlog zašto nije došao, da je nešto bilo važnije od toga, jer bi sigurno došao. Krštenjem deteta u kuću ulazi božji blagoslov. Ali pre svega Aleksandra ću odgajati da bude čovek, pun saosećanja i empatije, da sledi svoje snove i da poštuje svako živo biće bez obzira na versku, polnu i nacionalnu pripadnost. Odgajaću ga da bude dobar muž svojoj ženi i dobar otac svojoj deci, da bude dobar čovek, jer biti vernik nije dovoljno. Biti “samo vernik” nije moralna kategorija, a biti dobar čovek, jeste. Znam puno dobrih ljudi koji su i ateisti.

Pevačica ipak nije htela da otkrije da li se odselila iz Beograda zbog toga što je Milanu smetao dečiji plač. Ipak, tvrdi da je u vezu sa Milanom ušla isključivo zbog ljubavi i ne kaje se što je bila sa njim.

– Vodilo me je srce, zaljubili smo se i dobili svog anđela. On je plod ljubavi i željeno dete. U Milana sam se između ostalog zaljubila jer je od prvog dana insistirao da imamo dete što je vrlo čudno za muškarca. Obično to uvek prvo žele žene. Čak je i u svojim Feng šui željama napisao “Želim da mi Severina rodi dete”. To je tako slatko.

Pošto su srpski kralj bakra i Severina bili u vezi dve godine i imali su mnogo zajedničkih planova Vučkovićeva je rekla da bez obzira na to što se nisu venčali da je rastanka bio veoma težak, ali i da će dozvoliti Milanu da svom sinu bude otac.

– On mu je tata i odgajaće ga sigurno kako misli da je najbolje, koliko bude imao želje i volje. Naša vrata po tom pitanju su mu uvek otvorena.

Izvor: Magazin.ba / novosti