VIDEO: Pogledajte nastup kojim je fantastična Mia Negovetić osvojila Ameriku

0
1314

MIA NEGOVETIĆ oduševila je Hrvatsku u Zvjezdicama, a sinoć je osvojila i Ameriku fantastičnim nastupom u NBC-jevom showu Little Big Shots, kod poznatih voditelja Stevea Harveya i Ellen DeGeneres.

“Hrvatska tinejdžerica je ubila Beyonceinu pjesmu”, naslovili su producenti showa Mijin naslov na YouTubeu, koji je izdvojen kao jedan od najboljih trenutaka večeri.

Očekivano, Mia je svojim glasom momentalno osvojila publiku, a koliko se emocija skupilo u njoj najbolje su svjedočile suze koje nije uspjela zadržati nakon nastupa.

“Jako sam uzbuđena, ne mogu vjerovati”, kroz suze je priznala Mia kada ju je Steve pitao kako se osjeća, a na njene iskrene riječi dodao je tek: “U Hollywoodu si! Uspjela si!”.

S njim se slažu i brojni gledatelji showa, koji su jednostavno oduševljeni Mijinim glasom, ali i njenom pojavom i manirama.

“Zvuči fantastično, kakav moćan glas! A što je najbolje i izgleda i ponaša se baš kako bi 13-godišnja djevojčica i trebala izgledati i ponašati se. Pristojna, skromna, divna… Bravo i za njene roditelje, i njih bi voljeli upoznati”, samo je jedan od tisuća komentara koje Amerikanci pišu o Miji na društvenim mrežama i YouTubeu.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORIndex