Zbog njega su prošli put plakali Karleuša i Šaban: Sinoć je pjevao pjesmu svom babi…

0
419

Elvin Čavkić iz Bihaća koji je u prvom krugu oduševio i rasplakao Šabana i Karleušu pjesmom “Otac” sinoć je učestvovao u drugom krugu Zvezda Granda na OBN TV i opet uspio oduševiti brojni auditorijumom i to pjesmom “Babo moj”.

Elvin Čavkić (18) iz Bihaća za duel izabrao je pjesme „Babo moj“ i „Kad sam dečak bio“. Drugi duelista, Vladan Antonijević (20) iz Lazarevca odlučio se za numere „Da volim drugu ne mogu“ i „Bre gidi džanum“. Oba takmičara dobila su po šest tastera, a djelovalo je da se Sanja najbolje provodila dok su oni pjevali.

Za baraž na sceni Elvin je otpjevao „Ostao sam sam“, a Vladan „Gde si sada“. Baraž se završio rezultatom 4:2 u korist Vladana Antonijevića koji je direktno prošao u treći krug.

Šaban je bio zadovoljan obojicom: „Momci bili ste odlični, samo su nijanse odlučivale, svoj glas sam dao Elvinu zbog nježnosti u glasu, ali dopada mi se i Vladanovo izvođenje“.

Bosanac nije bio zadovoljan drugom Elvinovom pjesmom, a Vladanu je zamjerio izgovor vokala „u“. Jelena je imala samo riječi hvale za kandidate:“Obojica ste preslatki i imate televizijska lica, talenat je očigledan. Bravo momci.“

Loading...

Komentari na članak:

IZVORekskluziva