Tuča u Velikom bratu: Nevena udarila Sindi u glavu!

0
197
Foto: Telegraf.rs

Nakon što je bivša “modelsica” uštinula Nevenu za nogu, ova je nasrnula na nju, udarila je pesnicom i počupala je za kosu. Produkcija trenutno razmatra da li će Miličevićeva biti izbačena iz kuće.

Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

RADILE PESNICE! Svakodnevne čarke između Ivane Stamenković Sindi i Nevene Miličević u kući “Velikog Brata” su se danas pretvorile u fizički obračun koji se završio tako što je Nevena pesnicom udarila Sindi u glavu!

Incident se dogodio nakon što je Sindi prokomentarisala da Nevena ima celulit i uštinula je za nogu, nakon čega je Miličevićeva potpuno izgubila živce i nasrnula na Sindi, udarila je pesnicom u glavu i počupala je za kosu!

Iz produkcije nam je potvrđeno da se tuča dogodila kao i da se trenutno razmatra način na koji će biti kažnjena Nevena, budući da je po pravilima “Velikog Brata” strogo zabranjen bilo koji oblik fizičkog nasilja.

Da podsetimo, bivša “Modelsica” i manekenka se ne podnose od prvog dana rijalitija, ne prođe dan da se ne posvađaju, a situacija se još više pogoršala nakon što je Sindi ispričala da je Nevena bila u vezi sa njenim bivšim dečkom.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: telegraf