(VIDEO) MORAŠ JE DOBRO S*KSATI: Maca izgorjela od emocija, naskočila na Boru, a onda…

0
5726

Za vrijeme “Igre istine“ pjevačica Snežana Mišković Viktorija rekla je kako se Bora Santana ne ponaša kao pravi kavaljer prema Maci Diskreciji sa kojom je jako blizak. Ona je dodala i da muzičar samo koristi njenu popularnost, da bi dobio što više glasova.

Santana je pola sata nakon ovoga dobio pitanje – da li mu smetaju glasine koje kruže vezano za Macu Diskreciju pa možda zbog toga neće vezu sa njom, a muzičar je izjavio kako on nikada nije imao ozbiljan odnos sa djevojkama.

Kada je igra bila gotova, Bora je ovu temu pokrenuo i u dvorištu. Tada je Saški Karan rekao da se sa Macom nikada nije ljubio.

To je za mene veliki šok. Sve hoću, hoću s*ks… ali… neću! Nemam ni kondom. Zaljubila se. Nemam ja blam od kamera, ja mogu i Divnu da opalim, ali neću. Neću da se igram sa osjećanjima – govorio je Santana, koji se kasnije u toku večeri razotkrio.

Inače Maca i Bora i ovu noć proveli su u sobi za rehabilitaciju jer ih je Marko Janjušević Janjuš kao vođa ove nedjelje izabrao za njegove potrčke. Dok su bili sami, Bora je Maci pisao pjesmu, a ona mu je tražila da bude maštovit.

Nastavak na sljedećoj stranici …

Loading...

Komentari na članak: