Žena i djeca poziraju nasmijani kraj mrtvog oca. Evo i zašto…

0
200

Eva Holland i njezino dvoje djece Lucas i Ava su sa smiješkom na licu pozirali su pored otvorenog lijesa u kojem leži njihov otac, odnosno Evin suprug. Eva je fotografiju objavila na Facebooku i fotografija je podijeljena 250.000 puta.

nasmijani-pored-kovcega (1)

Mike Settles (26) iz američke savezne države Ohio umro je 2. rujna od predoziranja.

Eva je iznad fotografije napisala kako vjeruje da će mnoge ljude razljutiti, ali da ju je objavila jer želi pokazati “stvarnost ovisnosti”.

Ako čovjek ne bude izabrao oporavak i rehabilitaciju, ovo će mu biti jedini izlaz. Niti jedan roditelj ne bi trebao pokapati svoje dijete. Ovo se moglo spriječiti, nije se trebalo dogoditi no jedan krivi izbor uništio je njegovu obitelj. Znam da će mnoge razljutiti što istupam ovako javno, no skrivanje činjenica će samo izazvati nastavak ove epidemije. Gola je istina da heroin ubija. Možda mislite da se to vama ne može dogoditi, ali i Mike je to mislio. Bili smo zajedno 11 godina. Znala sam što je htio od života, sve njegove snove i nade. Nikada nije mislio da će njegov život tako završiti – napisala je Eva.

nasmijani-pored-kovcega (2)

Napisala je i da je Mike bio pun života, sretan i da je bio odličan otac. No postao je ovisan o lijekovima protiv bolova, a onda je prešao na heroin.

Jako nas je volio i odlučio je da je dosta te je otišao na rehabilitaciju. Vratio se prije Božića i bio je novi čovjek. Našao je svoj smisao i postao je sin, brat i otac kakvog smo trebali. Išlo mu je jako dobro, a onda je prije nekoliko mjeseci sve počelo ispočetka i to zbog samo jedne tablete protiv zubobolje. Opet je postao ovisan. Rekao je da može to sam riješiti i da ne treba pomoć. Ali bio je u krivu. Otac moje djece, muškarac kojeg sam voljela još od djetinjstva, dobar sin i veliki čovjek izgubio je bitku – napisala je Eva.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: 24sata.hr