13-godišnja djevojčica je izašla na binu, a kad je počela pjevati, žiri i publika su posmatrali u nevjerici!

0
1850

Laura Bretan, mlada operska pjevačica zapanjila je čitavu publiku u Dolby teatru tokom snimanja emisije Amerika ima talenat 2016. godine. Njena obrada pjesme “The Prayer”, Josha Grobana je zaista nevjerovatna.

Pjesmu započinje laganim lijepim glasom, ali ubrzo pokazuje svoj puni potencijal tako što diže glas u nevjerovatne visine. Njen talenat je pokazan preko sirove snage njenog glasa. Nevjerovatno je da takav glas može doći od tako male djevojke.

Na početku izvedbe je nasmijana i njeno ponašanje je u skladu sa raspoloženjem pjesme, a opet njene emocije savršeno odgovaraju njenom impresivnom glasu.

Kako pjesma postaje dramatičnija i brža, ona samouvjereno diže ruke u zrak i pokazuje snagu njenog glasa. Njene oči savršeno prate promjene u njenom glasu.

Mlada umjetnica završava pjesmu sa moćnim tonovima koji su kontrast onima sa početka. Svaka nota je sve jača i viša, te impresivnija od prethodne. Baš kada se čini da njen glas ne može da ode više, ona dokaže suprotno. Pozadinsko osvjetljenje savršeno dramatizuje taj trenutak, a uspravna svjetla se savršeno slažu sa njenim vokalnim skokovima.

Njen nevjerovatni talenat je inspiracija za sve nas, a njeno ogromno dostignuće u tim godinama je dokaz da se sve može uspjeti, ako vrijedno radimo.

Možete pogledati njen fenomenalni nastup na videu ispod. Podijelite ga sa svojom porodicom i prijateljima.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORVirealno