Bebe blizanke se maze dok spavaju, snimka je rastopila svijet

0
1904

Većina blizanaca su najbolji prijatelji. Oni dijele gotovo sve kako odrastaju. No njihova povezanost počinje i prije rođenja. Zamislite samo kolika im je velika utjeha što u utrobi imaju još nekoga dok rasu i razvijaju se.

Nedavno je u javnost izašla snimka malenih blizanki koje dokazuju povezanost koju samo blizanci dijele. One su tada već izašle iz utrobe, ali i dalje spavaju pripojene jedna za drugu.

Na snimci su blizanke na tren otvorile oči i pogledale svoju mamu, koja ih je snimala, ali im je bilo toliko ugodno da su odmah ponovno zaspale.

Tada su im na licima od ugode zasjali maleni osmijesi. One su bile okružene igračkama, ali im to nije bilo važno jer su imale jedna drugu.

https://www.instagram.com/p/B1josajDRGC/?utm_source=ig_embed

Te dvije malene blizanke imaju i svoj Instagram na kojima njihova mama objavljuje njihove avanture. Zovu se Sofia i Sara.

https://www.instagram.com/p/Bs1UmdUjjm0/?utm_source=ig_embed

One su sada već prešle dvije godine, a već su bile na mnogim putovanjima po Europi. Avanture koje proživljavaju čine se zaista divne, ali sigurno je da je tu i mnogo stresa. Ipak, nije lako odgajati dvoje djece, pogotovo kada je riječ o blizankama.

Roditelji su sretni na svim objavljenim fotografijama, ali sigurno nije potpuno lako putovati s tako male dvije bebe. No, čini se da svi uživaju, uključujući i mnoge pratitelje Instagram profila ovih malenih slatkica.

https://www.facebook.com/uniladmag/videos/390010805137979/

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot