BJEŽAO OD POLICIJE 220 KM NA SAT U UKRADENOM AUTU: Kad su ga stigli, uradio je nešto JAKO GLUPO da se izvuče (VIDEO)

0
132

Britanska je policija objavila prilično šokantan snimak kamere iz automobila na kojoj se vidi kako autoputem jure za Mini Cooperom čiji je vozač odlučio potegnuti i 220 km/h ne bi li im pobegao.

Policija se uključila u opasnu poteru 18. septembra nakon što su dobili dojavu da sve patrole trebaju obratiti pažnju jer se traži Mini Cooper ukraden u Halesovenu u Vest Midlandsu. Policija je uočila sumnjiv automobil i krenula za njim, a vozač je, shvativši da su ga otkrili, samo ubrzavao.

Tako je u jednom trenutku preko nekoliko traka ulazio unakrsno pri brzini od 220 km/h. Na jednom je izlazu odlučio skrenuti, no ušao je u pogrešan smjer. Policajci su tad shvatili da ga moraju pošto-poto zaustaviti dok nije izazvao tragediju, pa su udarili u njega bočno.

Kao što se vidi na kameri, vozač je odjednom skočio na zadnje sedište u namjeri da prevari policiju kako da on nije vozio.

Naravno, čim su stigli, vozača Martina Brenana (24) iz Birmingema su izvukli sa zadnjeg sedišta, stavili mu lisice i priveli ga. Dok ga izvlače iz automobila, može se čuti kako Martin govori:

– Ali ja nisam vozio!

– Jesi, jesi. Sve je snimljeno kamerom, nemojmo se praviti glupi – odgovorio mu je policajac.

Nezaposleni Brenan potom je priznao prekoračenje brzine, opasnu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole. Zbog svega toga dobio je 18 meseci zatvora, a voziti ne sme tri godine, objavila je policija.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORespreso.rs