Dječak (4) skočio u bazen kako bi spasio mlađu sestru od utapanja

0
927

4-godišnji dječak pravi je heroj nakon što je skočio u bazen kako bi spasio svoju mlađu sestru od utapanja.

2-godišnja Andie skočila je u bazen, a da to nitko nije vidio, no, na svu sreću, njezin stariji brat Gray bio je tu da pomogne.

Gray i Andie Foster su brat i sestra te najbolji prijatelji. Dogodilo se čudo na dan kada su ušli u bazen, a da to nitko nije primijetilo.

„Ona je plivala kao psić. Uhvatio sam joj trbuh. Pokušao sam ju podignuti kako bi mogla disati“, rekao je sada 5-godišnji Gray.

Kada su ju pitali tko joj je pomogao, Andie je odgovorila: „Gray. On me je spasio“.

„Andie mi je prišla i rekla da je pala u bazen. Bila je potpuno mokra. Pogledala sam Graya i on je bio potpuno mokar. Tada me je uhvatila panika“, rekla je Majka, „Toliko sam puta pokušala shvatiti kako se sve tako brzo dogodilo jer su bili sa mnom prije pet minuta.“

Laura Forrester se uselila u novu kuću te je bila jako oprezna s bazenom: „Stavili smo sigurnosnu ogradu i djeca su znala da ne smiju sama blizu bazena. Stavili smo i zvuk upozorenja na vrata“, rekla je.

No nezamislivo se svejedno dogodilo: „Gray je heroj. Mislim da je Bog zahvalan što je Gray uspio tako reagirati. Mislim da je On bio s njima taj dan. To je jedina stvar koja ima smisla jer je sve ovo nevjerojatno“, rekla je Forrester.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot