JAVIO JOJ SE MRTVI BRAT: Otkrio joj osam tajni o smrti i zagrobnom životu! (VIDEO)

0
890

Naime, njezin brat je preminuo tragično i nekoliko tjedana nakon smrti obratio joj se iz ‘nakonzemaljakog života’, a ona nije vjerovala da se to događa dok joj nije pružio konkretne dokaze.

javio-joj-se-brat-iz-mrtvih

Annie Kagan, autorica knjige ‘The Afterlife of Billy Fingers’ u svojoj je knjizi iznijela podatke koje joj je rekao o smrti, javlja OM Times.

”'Kada me moj brat Billy probudio tri tjedna nakon što je umro, opisujući što mu se dogodilo nakon života, mislila sam da sam se pozdravila sa zdravim razumom”, izjavila je Kagan.

Naime, njezin brat je preminuo tragično i nekoliko tjedana nakon smrti obratio joj se iz ‘nakonzemaljakog života’, a ona nije vjerovala da se to događa dok joj nije pružio konkretne dokaze.

Sve navedeno je iznijela u knjizi, a ovo je osam ključnih stvari koje je naučila o smrti:

1. Blagostanje je prvo što se dogodi. Odmah nakon što umrete isisani ste iz svog tijela u takozvanu ‘Komoru za liječenje’. Sve nedaće koje ste trpili tijekom svog života – fizičke, mentalne, emotivne u toj se Komori svjetla izbrišu i tako sva vaša bol nestaje.

2. Još uvijek ste to vi. Još uvijek se osjećate kao individualac iako nemate više svoje tijelo. Više se osjećate kao vi, nego što ste to ikad osjećali dok ste bili živi. Na vas mnogo utječu drugi i nemate prostora biti vi sami dok ste na Zemlji.

3. Svijetlo ima svoju osobnost. Zrake svijetla u zagrobnom životu imaju kvalitete poput dobrote, suosjećanja, mudrosti i inteligencije. Svijetlo omogućuje da sve ono što je nevidljivo na Zemlji, bude vidljivo, božanska priroda svih stvari.

4. Ljudski koncept su grijeh i kazna. I dok postoje svakakve priče o tome što nas čeka nakon što umremo, greške koje radimo dok smo živi su dio zemaljskog dogovora.

5. Život na Zemlji nije kazna. U svakom životu ima patnje, zato jer je bol dio ljudskog iskustva, prirodnog poput disanja, gledanja ili protoka krvi kroz tijelo.

6. Umjesto sudnjeg dana, kada umrete, nema sudnjeg dana. Imate priliku sagledati svoj život i vidite put kojim ste mogli ići i onaj kojim niste. Vidite kada ste mogli učiniti bolje, kada ste bili pametni, i ne osjećate osudu zbog grešaka. Kada umrete, iako ste imali teške dijelove svejedno razumijete da ste imali divan život.

7. Niste opterećeni načinom na koji izgledate. Sretni ste što izgledate kao vi. Jednostavno zračite, bez imalo napora.

8. Ljubav nije ista kao na Zemlji, te postoji savršeno suosjećanje, voljeni ste.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: dnevno.hr