Ljubav bolesne djevojčice (4) i doktora (30) koji je brinuo o njoj će vas rasplakati

0
773

Naslov vam sigurno zvuči zabrinjavajuće, no ova priča je puno dublja, a govori o ljubavi jedne djevojčice i doktora koji je brinuo o njoj.

Abby ima samo 4 godine, no za razliku od druge djece, svoje vrijeme ne provodi van igrajući se s drugima nego uglavnom doma ili u bolnici. Ima težak oblik leukemije.

Jednog dana upoznala je doktora Matta koji ju je počeo redovno posjećivati i izdvajati svoje slobodno vrijeme kako bi se družio s njom i popravio joj raspoloženje. Toliko joj se svidio da je odlučila udati se za njega. To je rekla i svojoj mami, a nakon nekoliko dana mama je zvala doktora i objasnila joj situaciju te mu ponudila da oženi njenu kćer, piše Lajk.hr.

Matt je pristao, a u roku od samo 24 sata, zaposlenici bolnice organizirali su vjenčanje koje je bolesnoj djevojčici uljepšalo ne samo taj dan nego i cijeli život. Našli su joj prekrasnu bijelu haljinicu, a Matt je nosio majicu koja izgleda kao smoking.

Djevojčica je Matta odmah zagrlila i rekla “DA!” kada ju je pitao želi li se udati za njega, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu. Naravno nije riječ o pravom vjenčanju.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot