Majka ostavila bebu u napuštenoj kući: 10 godina kasnije saznala šokantnu istinu! (VIDEO)

0
5089

Sve je počelo jednog dana, kada je komšija u blizini čuo plač bebe. Nije mnogo obratio pažnju i vratio se svojim svakodnevnim aktivnostima. Međutim, sljedećeg dana je čuo isto! Činilo se kao da u toj kući nema nikoga, svjetlo nije gorjelo, samo se čuo plač bebice.

U tom trenutku, čovjek je pozvao policiju. Kada je policija ušla unutra, kuća je bila potpuno prazna. Ljudi koji su tu živjeli, nestali su bez traga. Jedino što su za sobom ostavili je mala beba.

Jednogodišnja djevojčica je pronađena na hladnom i prljavom podu i bilo je jasno da je danima bila sama! Tokom istrage, saznali su bebino ime, ali nikako nisu mogli da pronađu njene roditelje. Bebu su preimenovali u Liza i odveli je u bolnicu, gdje se za nekoliko dana oporavila.

U toj istoj bolnici, našla se i žena po imenu Ina Nika, koja je došla u posjetu svom bolesnom sinu. Jednom prilikom, čula je plač u susjednoj sobi, pa je ušla da vidi o čemu se radi. Vidjela je malu Lizu i istog momenta joj je proradio majčinski instinkt. Od tog dana, Ina je svakog dana malenoj donosila igračke, odjeću i hranu.

Jednog dana, Ina je shvatila da Lize više nema. Kako se Liza oporavila, odveli su je u sirotište. Mnogo joj je nedostajala, pa je odlučila da je nađe. Kada ju je ponovo vidjela, bilo joj je jasno da želi da je usvoji.

Nastavak na sljedećoj stranici

Loading...

Komentari na članak:

IZVORkurir