Maleni dječak s teškom bolešću je prvi put prohodao, a snimka je dirnula preko 100 milijuna ljudi

0
959

Kamerom je uhvaćen predivan trenutak kada je maleni dječak sa spinom bifidom prvi put prohodao.

Dvogodišnji Roman Dinkel dijagnosticiran je sa spinom bifidom kada je još bio u utrobi. Njegova je majka, Whitney, bila u 20.-om tjednu trudnoće kada je dobila tu vijest.

Tijekom trudnoće je Roman podvrgnut operaciji kako bi mu se olakšalo disanje i kretanje nogu nakon rođenja, ali su liječnici upozorili roditelje da on možda nikada neće moći hodati. Whitney i njezin suprug Adam odlučili su ostati pozitivni.

Nakon što je rođen, Roman je odmah krenuo s raznim terapijama te je mogao pomalo hodati uz pomoć hodalice. Tada je taj hrabri dječak počeo koristiti štake. U tom je trenutku napravio svoje prve korake. Taj predivan trenutak snimljen je na kameri te se na snimci može osjetiti uzbuđenje svih prisutnih. Srce se slama kada slatki dječak vikne: „Hodam! Napokon hodam.“

Ova snimka dirnula je srca preko 124 milijuna ljudi. Sada je Roman prava mala senzacija, a njegovo inspirirajuće putovanje možete pratiti putem njegove Facebook stranice. Mnogi su roditelji možda odustali, ali Romanova obitelj nikada nije izgubila vjeru u Boga i u snagu svog sina. Sada Roman ima priliku iskusiti svijet na potpuno nov način i mnoge usrećiti u procesu.

Toddler warms hearts in viral video

"I'm walking! I'm finally walking!"Adorable toddler with spina bifida warms hearts with video showing him celebrating his first steps. https://abcn.ws/2vQnKgJ

Gepostet von ABC News am Donnerstag, 16. August 2018

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot