Mama 11 djece opet trudna i nada se da će roditi trojke: “Stalno me osuđuju”

0
832

Mama jedanaestero djece ne skriva oduševljenje što je ponovno trudna i to samo nekoliko mjeseci nakon što je priznala da joj je želja proširiti obitelj.

Podsjetimo, 32-godišnja Britni Church rodila je trojke Olivera, Ashera i Abela prije nešto više od godinu dana – i sada očekuje bebu broj 12 s 29-godišnjim suprugom Chrisom. Sretnu vijest su objavili na Instagramu priznavši da “to obično svima kažemo, ali sada smo odlučili pričekati”.

“Bojala sam se nadati”, rekla je Britni, koja je sada trudna sedam tjedana i jedva čekati upoznati najnovijeg člana obitelji. Priznala je i da bi joj bilo drago da opet rodi trojke.

Osim toga, nešto ranije kada je govorila da želi još djece istaknula je kako bi željela imati barem još jednu djevojčicu, piše The Sun.

“Nadam se da ćemo pokušati imati još jednu djevojčicu. Ne mislim da bih ikada imala više od 15 djece, ali opet – nikada nisam mislila ni da ću imati 11 djece”, izjavila je tada.

Britni, koja detalje o svom životu dijeli na društvenim mrežama, već je nekoliko puta morala braniti svoju obitelj nakon što su je kritizirali zbog broja djece. Unatoč onome što ljudi misle o njoj, ova mama se kune da njezin život nije beskrajan kaos i kaže da se ne oslanja na beneficije kako bi uzdržavala svoju obitelj.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORindex.hr