Prije dvije godine, Kilee Brookbank bila je kod kuće. Tinejdžerica nije ni slutila da u kući curi plin i zapalila je svijeću.

U eksploziji je zadobila teške opekline i jedva je preživjela, piše Little Things.

Na više od 45 posto njezina tijela bile su opekline. Čak 38 dana je provela u bolnici gdje su liječnici obavili nekoliko kirurških zahvata. No, na rukama, nogama i leđima su ostali ožiljci.

Iako je u početku bilo teško, Kilee je odlučila da ih neće skrivati jer njezini su ožiljci odraz hrabrosti, snage, preživljavanja i ljepote.

Dakle, kada je Kilee za maturalnu večer odjenula haljinu bez rukava, izazvala je divljenje obitelji, ali i svojih kolega. Znajući što je sve prošla, razumjeli bi da se nije pojavila na tom važnom događaju, ali je stigla visoko uzdignute glave. Čak je i proglašena kraljicom maturalne večeri.

“Mislila sam da više nikada neću odjenuti haljinu i da će mi biti neugodno u vlastitom tijelu, ali osjećam se dobro u svojoj koži”, kazala je Kilee.

Njezin dečko i pratilac na maturalnoj večeri, Dylan, prolazio je s njom i teške trenutke. S ponosom ju je pratio na zabavi.

“Ona je definitivno najljepša djevojka ovdje. Ona je jedna od najljepših djevojaka koju sam ikad vidio”, rekao je Dylan.