Medicinska sestra posvojila djevojčicu nakon što je mjesecima bila njezin jedini posjetitelj u bolnici

0
953

Medicinska sestra je posvojila djevojčicu imenom Gisele koja je imala problema sa zdravljem jer je njezina majka koristila drogu tijekom trudnoće.

Liz Smith medicinska je sestra i majka. Ona je uvijek htjela to i biti te se zainteresirala za medicinu kada je imala samo 6 godina, a njezina joj je mama dala „diplomu“.

Pravu diplomu dobila je 1996. godine, a magisterij 2007. te je postala direktorica bolnice za djecu.

Najprije joj nije bilo jako važno požuriti postati majka, ali kako su se godine odmicale, a njezina je dugogodišnja veza propala, ona je shvatila da ima gotovo 40 godina, a još nije ispunila san o majčinstvu.

„Moja je definicija obitelji bila da ću se udati u dvadesetima, dobiti djecu i imati veliku obitelj u kakvoj sam i odrasla“, rekla je, „Mislim da se mnoge žene mogu poistovjetiti sa mnom kada je riječ o pritisku koji osjećamo da neke stvari napravimo u određenom redu.“

No kada joj život nije ispao kako je planirala, odlučila je razmotriti opciju umjetne oplodnje uz podršku svoje sestre. Najprije je izgledalo kao da sve ide po planu te njezine godine nisu bile problem.

No tada je primila užasne vijesti: nije bila podobna za umjetnu operaciju. „Bilo je jako loše kada mi je oduzeta i ta opcija“, rekla je.

Nije imala pojma da će isti dan kada je primila te loše vijesti zapravo upoznati svoju buduću kćer. Malena djevojčica imenom Gisele bila je rođena prerano te je imala problema sa zdravljem jer je njezina majka koristila drogu tijekom trudnoće.

Gisele has only been part of Liz Smith’s life for less than two years, but she can’t remember life without her. “Because…

Gepostet von GOOD News am Freitag, 8. März 2019

No unatoč svim problemima koje je Gisele imala, Smith je bila uz nju svaki dan. Saznala je da su Giselini roditelji ovisnici te da nisu imali pravo na nju.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot