Najljepše blizanke na svijetu imaju 9 godina i više od 1,1 milijun fanova

0
1892

Kako izgleda svakodnevni život sestara koje su proglašene najljepšim blizankama na svijetu?

Kad je Jaqi Clements na sedmi rođendan svojih kćerki Ave Marije i Leah Rose otvorila Instagram račun za njih, vrlo brzo on je postao planetarno popularan.

“Za oko šest mjeseci već su imale gotovo 150 tisuća pratitelja. U to vrijeme Daily Mail je objavio članak o njima”, prisjeća se Jaqi za BuzzFeed News. Njihov račun danas prati više od 1,1 milijuna ljudi, od kojih se mnogi mišljenja kako se radi o najljepšim djevojčicama na svijetu.

https://www.instagram.com/p/BurLK8GhP9P/?utm_source=ig_embed

“Prošla godina bila je zbilja zabavna i uzbudljiva za njih. Bilo da je riječ o privatnim šoping iskustvima, skupim darovima od brendova sa svih strana svijeta, fotografiranje s fanovima, djevojkama je nevjerojatno zasad. Naravno, najvažniji su im prijatelji koje su stekle tijekom puta”, kaže Jaqi.

https://www.instagram.com/p/BumILSKheEm/?utm_source=ig_embed

Jaqi se brine da blizanke pohađaju školu. “Poslove za Instagram bukiram im za vikend ili odmah nakon škole kako ne bi propustile nastavu. Dobiju li posao preko agencije, na setu s njima je učitelj ili učiteljica koji im pomažu sa školskim obavezama”, kaže.

https://www.instagram.com/p/Bujs2t2BNo-/?utm_source=ig_embed

Na dane kad rade, djevojke rano ustaju i voze ih u Los Angeles (gdje je većina njihovih poslova). “Kad ne rade, normalno idu u školu, na plivanje, ples ili se igraju s prijateljima u susjedstvu”, dodala je Jaqi.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORindex