Ove će vas reklame iz ‘Juge’ vratiti u bezbrižno djetinstvo (VIDEO)

0
1437

Osim po nenadmašnoj filmskoj ostavštini i legendarnom glazbenom ‘Novom valu’ bivše države, mnogi od vas svojeg će se djetinstva sigurno prisjetiti i uz legendarne televizijske reklame.

Danas, kad nas prate gotovo u stopu, bilo da ste ispred televizora, za računalom, na mobitelu ili u kinu, reklame su nam postale poprilično mrske; nerijetko nas prekidaju usred omiljene playliste na YouTubeu ili u kritičnom trenutku ultranapetog trilera zbog čega su, ne jednom, bili upokojeni brojni ‘daljinci’.

No, svi oni u danas najboljim godinama (tu sad uz zadovoljan cerek klimate glavom) sjećaju se nekih drugačijih vremena – vremena kad se Bronhi mogao dobiti samo kod babe (‘To ti je dobro za sinuse!), Njofra samo jednom godišnje, a Cedevita od dobrostojeće tete iz dalekog i misterioznog grada.

Baš poput okusa i mirisa slatkiša i sokova iz djetinstva. isto tako pamtimo i reklame kojima su se ti proizvodi promovirali na glomaznim televizorima zaobljenih ekrana. Upravo su reklame ono na što vas danas želimo podsjetiti, a one će vas, sigurni smo, lansirati u vrijeme kad ste bili mlađi i mnogo bezbrižniji nego danas.

Pa eto, nek vam je u slast!

505 sa crtom

Ledolina

Pogledajte više na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVOR24sata.hr