Pijani otac je htio baciti bebu kroz prozor. Reakcija policajca je nevjerovatna!

0
950

Policajac u Rusiji popeo se kroz balkonski prozor kako bi spasio bebu od njenog pijanog oca koji ju je namjeravao baciti, prenosi RT.

Ove užasne scene dogodile su se u ruskom gradu Saransku.

Policajac je uspio spasiti život petomjesečnoj djevojčici tako što se popeo preko susjednog balkona u stan u kojem se odvijala prava drama.

Pijani otac je držao svoju petomesečnu bebu za samo jednu nogu kroz prozor svog balkona na trećem katu stambene zgrade. Dok su trajali pregovori s policijom, prijetio je u više navrata da će je baciti na zemlju.

View this post on Instagram

Russian police officer climbs through a window to save a toddler from her drunk father who is about to drop her A law enforcement officer from the city of Saransk saved the life of a five-month-old girl when he climbed into the apartment through the window from a neighboring apartment. The drunk father was dangling his daughter by the legs from a third-floor window threatening to drop her. Luckily, the lead officer was able to dive inside the balcony, thus depriving him of any opportunity to deliver on the threat. It was later revealed that the father had previously assaulted the mother of the child and kicked her out of the apartment covered in blood. However, the police was able to arrive and rescue the baby girl by the time his alcohol-induced rage switched to her.

A post shared by RT (@rt) on

Hvala Bogu, policajac je uspio uskočiti kroz otvoreni prozor i ugurati oca zajedno s bebom prema unutrašnjosti stana.

Kako je istragom ustanovljeno pijani muškarac je prethodno vrijeđao i tukao svoju suprugu.

Nakon uspješnog spašavanja petomjesečne djevojčice, policajac je skromno rekao da sebe “ne smatra junakom”, te da je to “obaveza svakog policajca”.

Nesretna supruga je zbrinuta u bolnici zajedno s kerkom, a novinarima je kazala da ne razumije kako se sve dogodilo i da je njezin suprug do ovog incidenta bio “idealan otac”.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot