Pit bull ne želi napustiti azil za pse bez svog najboljeg prijatelja

0
340

Sve u životu je bolje kada je pokraj vas najbolji prijatelj. To je istina za ljude i za pse. Ova priča dokazuje da psi stvaraju vrlo snažne veze prijateljstva jedni s drugima.

Merrill i Taco su se upoznali u teškim okolnostima. No zahvaljujući jedno drugome, bili su u mogućnosti sve prebroditi.

Na površini izgledaju različito. Merrill je pit-bull, a Taco chihuahua. No veže ih prijateljstvo.

Upoznali su se u azilu za pse gdje su stigli u razmaku od nekoliko dana jedan od drugoga.

Niti jedan pas nije razumio gdje je ni zašto je tamo. Bilo im je jako strašno. No tada su se približili jedno drugome. Kasnije su se počeli zajedno igrati i dijeliti hranu. Ubrzo su bili nerazdvojni.

No, nešto se čudno počelo događati Merrillu. Počeo se jako sporo kretati te je prestao jesti. Prije je bio jako sretan tako da je promjena bila velika.

Taco je i dalje provodio vrijeme sa svojim prijateljem, ali je primijetio da nešto nije u redu. Taco je neprestano upozoravao osoblje na Merrilla kao da im želi reći da mu moraju pomoći jer nešto nije u redu. Tako su ga odveli veterinaru. Taco je isto išao, za emocionalnu potporu.

Otkriveno je da Merrill jako brzo treba operaciju. No kada bi razdvojili dva psa oni bi plakali bez prestanka. Prestali bi kada bi napokon bili zajedno.

Taco je nadgledao Merrillovu operaciju. Merrill je morao ostati u klinici nekoliko dana. Taco je bio s njim pazeći da je sve u redu. Kada se Merrill vratio u azil ponašao se sretno kao i prije.

No tada je još jedan događaj testirao prijateljstvo ova dva psa.

Netko se zainteresirao za posvajanje te se ta osoba zaljubila u Merrilla. Rekla je da ga želi posvojiti. No kada je osoblje došlo uzeti Merrilla iz kaveza shvatili su da se drži za Tacoa svom svojom snagom.

Merrill je pokrio Tacoa svojim šapama. Bilo je jasno da ne idu nigdje jedan bez drugoga.

Posvojitelj je sve vidio. Odlučio je oboje ih posvojiti kako ne bi morali biti odvojeni. Obojica su uživala u vožnji do svog novog doma. Sada su zajedno sa svojim novim tatom. Svaki dan spavaju u istom krevetu, zajedno se igraju i dijele hranu. No, sada imaju divnog vlasnika i mnogo više prostora.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot