“Okrenuo sam od njega i htio sam mu prijateljski pružiti ruku, a on me udario. Dobro me i čisto pogodio u bradu. Nisam bio uzdrman ili u nokdaunu, više iznenađen. To je sigurno bilo malo nesportski i prljavo, no ja sam iskusan borac koji se treba štititi u svakom trenutku meča i ništa mu ne zamjeram,” rekao je Mirko Filipović za Fight Site.


Osmina finala K-1 World Grand Prixa donijela je vrlo spornu situaciju u kojoj je Blake udario Mirka Filipovića nakon što mu se hrvatski borac izvinjavao. Burno su reagovali u uglu Cro Copa vidjevši da je Randy Blake nokautirao Filipovića dok mu je ovaj pružao ruku. Incident se dogodio na kraju treće runde, ali Cro Cop nije previše zamjerio svom protivniku.

Blake se malo žalio na situaciju u drugoj rundi kada mu je sudac brojao zbog nokdauna, dok je on tvrdio da je dobio udarac u genitalije.

“Bio je čist udarac iznad pojasa. To sam siguran i sudac mu je pravedno brojao,” dodao je Mirko za isti portal.

“Bila mi je privilegija boriti se s tobom. Hvala ti na toj prilici. Ti si legenda ovog sporta i zasluženo si pobijedio,” rekao je Blake Mirku prilikom susreta poslije meča.