Pronašla je živo zakopano novorođenče dok je trčala, 20 godina kasnije su se ponovno sreli

0
7978

Muškarac, koji je kao novorođenče spašen od strane nepoznate žene koja je trčala sa svojim psima se s njom ponovno sreo nakon 20 godina. 58-godišnja Azita Milaian je upoznala mladog muškarca kojeg je spasila od smrti, Matthewa Christiana.

Azita je počela plakati kada je ušla u sobu i vidjela sada potpuno odraslog muškarca. Kada su se zagrlili, Matthew je počeo brisati suze od osjećaja.

16.3.1998., Azita je bila u večernjem trčanju sa svojim psima u Altadeni, Kalifornija, kada je jedan od pasa našao nešto što je izgledalo kao mrtva životinja, no sudbina je htjela da to bude maleni novorođeni dječak.

Beba je bila stara samo nekoliko sati, bila je umotana u ručnik, još je imala pupčanu vrpcu te je bila živa zakopana.

Prisjeća se: „Otišla sam tamo te sam čula zvuk, Tango (pas) je stajao iznad njegove glave, a ja sam mu rekla ‘Ajde, idemo. U što gledaš?’, no psi se nisu htjeli pomaknuti iako sam vikala na njih. Pogledala sam i vidjela grmlje te su se odjednom Christianova stopala pojavila iz zemlje.“

„Nisam znala ni je li dječak ili djevojčica, ali je jako plakao tako da sam ga izvadila iz zemlje. Odmah sam prstima počela vaditi zemlju iz njegovog nosa i usta te sam mu govorila: ‘Molim te nemoj umrijeti. Neću te nikada ostaviti. Volim te“, dodala je u suzama.

Azita je tada odnijela bebu u svoj automobil te je pozvala pomoć. Beba je prevezena u bolnicu dok se ne oporavi, a tada je stavljena na posvajanje.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot