Pronašla je živo zakopano novorođenče dok je trčala, 20 godina kasnije su se ponovno sreli

0
7986

Azita je otkrila da joj je bilo jako teško vidjeti ga kako odlazi jer bi ga sama voljela posvojiti, ali je priča došla do medija i njezino je ime bilo u svim novinama, a nije ga htjela izložiti opasnosti jer nije znala tko ga je tamo zakopao.

Kada je ponovno susrela Matthewa, Azita mu je rekla: „Čekala sam te. 20 godina. Točno si onakav kakvog sam te zamišljala. Pogodila sam sve. Hvala ti što si došao u moj život, ti si ga primijenio. Znala sam da ćemo se ponovno sresti. Dan kada sam te upoznala moja je vjera bila potvrđena… Bog nas je povezao sa nekom svrhom.“

Nakon što je pronašla Matthewa, Azita je počela raditi sa humanitarnim organizacijama kako bi pomogla potrebitoj djeci te je čak započela svoju neprofitnu organizaciju „Save the Children“ kako bi pomogla siročadi.

Matthew je sada na fakultetu u Arizoni, studira novinarstvo te jednog dana želi postati odvjetnik u zabavljačkoj industriji. Otkrio je da ne gaji negativne osjećaje prema osobi koja ga je zakopala.

Pozvao je Azitu na svoju promociju slijedeće godine te se nada da će od sada ostati u kontaktu. Rekao je: „Pa, uvijek želim biti s njom u kontaktu, ona će mi biti kao peta mama.“

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot