Rekli su im da neće preživjeti niti jedan dan, no sretna djevojčica (2) je svima pokazala da su u krivu

0
1132

Eden Sue rođena je s cistom koja blokira njezin limfni sustav. Njezini su roditelji, Taylor i Chelsea Jones, odmah nakon njezina rođenja dobili vijesti da djevojčica možda neće preživjeti niti jedan dan.

No, zahvaljujući Bogu, Eden je sada sretna dvogodišnjakinja koja je svima pokazala da su u krivu.

Chelsea je počela pisati blog kako bi bilježila Edenin napredak i kako bi obrazovala druge o bolesti koju Eden ima te rekla osobama koje su u istoj situaciji da ne odustaju. Opisala je svoju bebu kao čudo nakon što su liječnici rekli da postoji mogućnosti da neće preživjeti.

U svom blogu, Chelsea je opisala događaje prije Edeninog rođenja te kako se nakon toga mnogo toga promijenilo:

„’Izrast je jako velik te postoji mogućnost da beba neće preživjeti’. Jedine riječi zapečaćene u mom umu tog jutra. No dokle god je beba bila u meni, ona je bila u redu jer sam ja disala za nju.“

https://www.instagram.com/p/BxF2qDvlrWb/?utm_source=ig_embed

„Moja nerođena beba imala je velike ciste koje su pritiskale njezine dišne puteve što je moglo dovesti do potencijalnih problema pri rađanju. Jedini način za porod bio je carski rez, sala puna liječnika, kirurga i sestara s odjela intenzivne njege“.

„Odlučeno je da će me poroditi u 39.-om tjednu. Večer prije nego je došla na svijet ostali smo kasno budni. Plakala sam jako mnogo puta jer sam se bojala nepoznatog. Kako sam mogla biti uzbuđena kada nisam znala što će se dogoditi našoj bebi“, napisala je Chelsea.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot