Ruski liječnik otkrio: Tablete ne mogu izliječiti krvni tlak, ali ovo može!

0
4949

Ruski liječnik Sergej Bubnovski je otkrio da tablete ne mogu u potpunosti izliječiti krvni tlak, ali određene vježbe mogu.

Profesor Sergej Bubnovski je jedva uspio nadvladati svoje bolesti. Sada se “izvukao”, ali ne s lijekovima. Stvorio je sustav iscjeljenja koji se zove kineziterapija, a zasniva se na pokretu. Danas na noge podiže mnoge pacijente i to pomoću ovog sustava.

Njegov savjet je da se nitko ne uzda u čudesnu moć tableta (iako ih ne treba odbaciti), već da koristi resurse svog organizma. To nije teško učiniti. Naime, dovoljno je da svako jutro uradimo par vježbi. Također, njegova preporuka su čučnjevi.

“Izliječite se bez tableta i to tako što ćete se osloniti na svoje tijelo. Kupajte se hladnom vodom, stimulirajte tijelo… Prije ili kasnije, svi se odlučuju na tjelovježbu. Moji pacijenti s ozbiljnim krvožilnim bolestima, bili su fascinirani medicinskim fenomenom koji im se dogodio kada su počeli vježbati.

Naravno, najjednostavnije je progutati tabletu za tlak. Najteže je ostaviti tablete i iskoristiti resurse svoga tijela koji će ti pomoći da se oslobodiš povećanog krvnog tlaka.

Ni jedan kardiolog na svijetu mi ne može pokazati pacijenta koji je izliječen od hipertenzije tako što je uzimao tablete.

Ako liječiš visoki tlak tabletama, to znači da prvo počneš piti jednu, a kasnije punu šaku tableta…

To je jedna vrsta zavjere…

Pročitajte više na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORstil.kurir.rs