SJEĆATE SE ‘KOVRČAVE SUE’? Curica koja ju je glumila nastupila u The Voiceu, izvedbom oborila žiri s nogu pa ih ganula teškom životnom pričom

0
879

U Americi se upravo iščekuje deseto izdanje popularne potrage za pjevačkim talentima. Kao foršpan novog natjecanja televizijska mreža NBC pustila je isječak iz jedne od prvih emisija koje trebaju biti prikazane, a u kojoj je nastupila 34-godišnja Alisan Porter.

Njezina izvedba hita Linde Ronstadt ‘Blue Bayou’ oduševila je članove žirija Adama Levinea, Pharrella Williamsa, Christinu Aguileru i Blakea Sheltona, koji su se svi ‘okrenuli’ i poželjeli je u svojem timu.

Nakon izvedbe Alisan ih je sve iznenadila i dirnula svojom životnom pričom. Otkrila je, naime, da je svojedobno bila glumica, ali da joj je pjevanje oduvijek bila najveća strast. Blake Shelton ju je pitao je li glumila u nečem poznatom, na što je ona odgovorila da je utjelovila ‘Kovrčavu Sue’ u istoimenom filmskom hitu snimljenom 1991. godine, a u kojem je u jednom trenutku otpjevala američku himnu.

Svi su u žiriju ostali zatečeni njezinim odgovorom, a zatim ih je ganulo kada im je rekla da se sve do prije osam godina borila s teškom ovisnošću o alkoholu. Danas je trijezna i u skladnom braku.

Prije dvije godine o svojem je problemu s ovisnošću napisala blog. Tada je otkrila da je konzumirala i droge te da se šopala pilulama. ‘Jedna supstanca vodila me do druge sve dok nisam počela zanemarivati svoje dvoje djece. Srce mi se slomilo i sljedeće sam četiri godine pohađala grupe za odvikavanje, molila sam se, meditirala i u osnovi sam konačno odrasla’, napisala je.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORJutarnji