ŠOKANTNA SNIMKA ZLA: Djelatnik dućana pretrpio je srčani udar pred skupinom tinejdžera. Umjesto da pozovu hitnu, oni su ga opljačkali!

0
549

„Govorio im je ‘Ovo nije u redu i morate platiti’.

Pojavila se šokantna snimka koja prikazuje skupinu tinejdžera kako pljačkaju djelatnika dućana nakon što je pred njima pretrpio srčani udar.

Strašni se incident dogodio u gradu Auburn u SAD-u gdje su se na benzinskoj crpki posvađala dva tinejdžera i odrasli muškarac s djelatnikom trgovine koji je tvrdio da djeca moraju platiti za dvije slastice koje su uzeli i pojeli.

Nakon što je iskoračio iz blagajne, djelatnik imena Zarif Kelada odjednom je počeo teturati i zatim se zabio u stalak s bočicama vode, nakon čega je pao na tlo.

„Govorio im je ‘Ovo nije u redu i morate platiti’. U tom je trenutku otišao oko blagajne, i tada se srušio“, rekla je upraviteljica dućana Angela Sharapova.

Ono što se dogodilo nakon toga jednostavno je zlo.

Umjesto da pomognu unesrećenom čovjeku, ili barem nazovu hitnu pomoć, dva su dječaka iskoristila priliku i poskočili su na praznu blagajnu. Odrasli je muškarac odlučio ne sudjelovati u pljački, ali nije ni otišao po pomoć. Jednostavno je izašao i ostavio Zarifa koji se na podu borio za život. Nakon što su ukrali cigarete i preko 1000 kuna iz blagajne, jedan je dječak potvrdio svoju opakost, i iz Zarifove je ruke istrgnuo novčanicu od 1 dolara dok je čovjek još ležao na podu i borio se za zrak.

Dječaci su se još dva puta vratili kako bi ukrali što je više moguće, dok napokon nije ušla mušterija koja je shvatila da treba pozvati pomoć. „Ta je osoba viknula onima vani da pozovu hitnu pomoć, odjurio je natrag unutra i počeo oživljavati [Zarifa]. Ne znam tko su ti ljudi, ali pravi su anđeli“, rekla je Sharapova.

Policija je rekla kako su već identificirali sumnjivce, i kako traže pomoć od šire javnosti kako bi se kriminalci uhvatili. Policija je isto tako rekla da su obavili razgovor sa muškarcem koji je prisustvovao događaju, i da on nije povezan s dječacima.

Zarif Kelada se u međuvremenu bori za život u bolnici.

„Ne mogu to shvatiti. To nam slama srce. Ne možemo vjerovati da se to dogodilo… i ta se osoba sada bori za svoj život. Ima troje male djece, a žena mu je kućanica. Molimo se Bogu da će preživjeti“, rekla je Sharapova.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot.net