Sve je pripremio da okonča život. Kad je ugledao što njegov pas nosi u ustima, počeo je plakati!

0
4129

Kada je 25-ogodišnji Byron ostao bez posla i djevojke, zapao je u tešku depresiju.

Mislio je da nikada iz nje neće izaći. Nije mogao naći motivaciju i nadu, kako bi nastavio svoj život.

Jedne večeri, odlučio si je oduzeti život. U tom momentu, nije mogao vidjeti drugo rješenje za izlaz iz patnje koja ga je obuzela.

Vezao je omču i sišao u prizemlje kuće kako bi svojoj obitelji napisao oproštajnu poruku. Kada je završio, ugledao je svog psa i vjernog prijatelja Gea kako drži u svojim ustima konopac kojim se planirao objesiti.

U prvom trenutku, Byron je pomisio da se Geo želi samo igrati. Međutim, kada je htio da uzeti konopac, Geo jednostavno nije htio pustiti. Pas je bio tvrdoglav i uporan. Kada je konačno uspio uzeti uže, bilo je na više mjesta pohabano.

U tom trenutku, shvatio je o čemu se radi. Zbog ovog dragog psa, Byron se predomislio. Odlučio je da vrijedi živjeti i krenuo na terapije kako bi se izborio sa depresijom.

Nekoliko mjeseci kasnije potresla ga je nova katastrofa. Geo se razbolio od raka, uslijed čega je preminuo.

U čast svog psa i divnog prijatelja, Byron se svakog dana trudi živjeti ispunjenim i sretnim životom. Kako sam kaže, na nije bilo Gea, danas ne bi bio među živima. Duguje mu svoj život i sada ima obvezu da ga živi punim plućima, u čast svog divnog prijatelja.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot