Tata iznenadio sina na treningu nakon 10 mjeseci, dirljiva snimka postala hit

0
1162

Vojnik koji se vratio doma nakon gotovo godinu dana iznenadio je sina na treningu, a snimka je raznježila mnoge na društvenim mrežama.

Otac 9-godišnjeg Luca, Rob Cesterino, bio je u Jordanu i Siriji od svibnja 2018. godine. Cesterino je inače otac šestero djece, a sa ženom odlučio je iznenaditi Lucu, njihovog najmlađeg sina, na njegovom taekwondo treningu kad mu je tata stigao četiri dana ranije nego je planirao.

Brooke Baldwin: "If I may, just to the best video of the day … we need this."

"If I may, just to the best video of the day … we need this." Keep your tissues close by as Brooke Baldwin shares this heartwarming video of a deployed dad surprising his son during taekwondo training.The boy is blindfolded, the dad steps in to spar…

Gepostet von CNN am Mittwoch, 20. März 2019

Kako su to izveli? Lucin instruktor zavezao mu je oči i odredio tri sparing partnera. Zadnji od njih bio je upravo njegov otac. Tatu je prepoznao kad mu se ovaj obratio po nadimku. Zatim je skinuo povez s očiju i skočio u zagrljaj oca.

“Ne razmišljamo dovoljno o tome koliko je teško obiteljima koje ostavljamo”, rekao je Rob za WSMV. Kad je bio na terenu, sa sinom je mogao razgovarati otprilike svaka dva tjedna. Snimka je postala hit na internetu, a mnogi su priznali da nisu mogli suzdržati suze.

https://www.instagram.com/p/BvP-tjKB1mw/?utm_source=ig_embed

Loading...

Komentari na članak:

IZVORindex