(VIDEO) POTROŠITE 8 MINUTA SVAKI DAN NA OVE VEŽBE: Posle 30 dana, rezultati su zapanjujući!

0
10555

Leto je odmah iza ugla i dok polako otopljava stiže vreme bikinija, šorceva i kratkih majica. Nema više sktivanja zimske težine.

Da li ste spremni za leto ili imate još da radite na sebi? Nije nikakav problem, jer ako radite ove vežbe 8 minuta dnevno možete biti super fit za samo 30 dana. Svaku vežbu radite po 30 sekundi i pauzirajte 10 sekundi posle svake. Uskoro ćete videti i rezultate!

Prva stvar koju treba da uradite je svakako zagrevanje. Skakanje je dobro za to jer aktivira sve mišiće. 30 sekundi ovoga i primetićete kako vam se mišići opuštaju. Onda ste spremni!

vježbe-tijelo-magazinba-1 (2)

Stanite na stolicu

Ova vežba jača tetive i dovodi vašu guzu u savršeno stanje. Stanite ispred stolice i menjajte nogu na sredini stolice i napravite veliki korak.

vježbe-tijelo-magazinba-1 (3)

Sklekovi

Klasična vežba. 30 sekundi sklekova će uraditi mnogo za vas. Vodite računa da radite prave sklekove i držite leđa pravim. Sklekovi utiču na vaš triceps i grudi, ali i na vaše trbušnjake i leđne mišiće.

vježbe-tijelo-magazinba-1 (4)

Čučnjevi uz zid

Odlična vežba izdržljivosti za zadnju ložu. Stanite ispred zida sa leđima okrenutim zidu i polako idite u čučanj dok vam zadnja loža ne bude pod uglom od 90 stepeni u odnosu na pod. Sada se naslonite na zid koristeći samo noge.

vježbe-tijelo-magazinba-1 (5)

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORkurir.rs