Žena je srela izgubljenu djevojku u prirodi, nešto joj je govorilo da je u smrtnoj opasnosti

0
1919

Majčinski instinkt je spasio ovu mladu izletkinju od sigurne smrti!

Nancy Abell se nije mogla prestati brinuti nakon što je pronašla Katherine Groene samu u šumi. To je dobro. Majčinski instinkti su spasili mladu izletnicu od sigurne smrti!

Nancy Abell je otišla u šetnju putem Pacific Crest u državi Washington kada je naišla na mladu izletnicu iz Njemačke. Njezino ime je Katharina Groene. Kako su njih dvije počele razgovarati tako je Katharina rekla Nancy o svome dosadašnjem putovanju.

Ono što Nancy nije znala jest razlog zbog kojeg je Katharina doputovala iz Njemačke sve do SAD-a kako bi završila s pješačenjem.

„Izgubila sam nadu u čovječanstvo“, rekla je Katharina.

Katharina je odustala od ljudi. No ono što nisu znale njih dvije jest da je njihov susret bio sve samo ne slučajan. To je bila božanska intervencija. Bog je njih dvije spojio iz jednog vrlo važnog razloga.

Susret sa izletnicom se pretvorio u božansku intervenciju

Katharina je ispričala Nancy kako planira pješačiti sve do kanadske granice, što je dovelo do toga da se u Nancyinoj glavi upali alarm.

„Ona je bila iz Njemačke. Nije imala pojma u što se upušta“, objasnila je Nancy.

Iako je Katharina bila sigurna da će biti u redu, Nancy ju je uporno pokušala odgovoriti od toga da nastavi pješačiti sama. Čak je zaigrala i na kartu majke.

„U stvari rekla sam joj, ”da si ti moja kćer ne bih ti dopustila da to učiniš“, kaže Nancy.

Budući da je već propješačila više od 4000 kilometara sama, Katharina nije imala želju stati. Unatoč tomu što ju je Nancy pokušala odgovoriti, Katharina je donijela čvrstu odluku.

„To je bilo posljednji puta kako sam je vidjela“, objašnjava Nancy.

Iako se vratila kući Nancy se nije mogla riješiti tog osjećaja da je njezina nova prijateljica u ozbiljnoj opasnosti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

IZVORnovizivot