ŽENA STRAŠILO: Prije su bježali od nje, a sada bi je svi ženili! (VIDEO)

0
349

Nije tvrdnja iz naslova napisana tek tako. Naime, nakon kompletnog preobražaja, čak je 70 odsto muškaraca izjavilo kako bi se rado s junakinjom upustili u avanturu.

Liverpulska pankerka Mel prijavila se sredinom prošle godine u popularni britanski šou “Snog Marry Avoid?” u želji da promjeni imidž, a preobražaj ju je oduševio.

Bez muke su je pretvorili u pravu atraktivnu damu, toliko neodoljivu da je čak trideset odsto ispitanih muškaraca odmah s njom poželjelo brak, dok su preostali kazali kako bi se rado s njom upustili u romantičnu avanturu.

I sama Mel je priznala da se nikada nije osjećala tako seksi, te da je to velika promjena u odnosu na prednosti starog imidža, a kod kojeg joj se najviše sviđalo to što je plašio druge ljude.

“Snog Marry Avoid?” s vremena na vrijeme se nađe na udaru kritika jer neki šou smatraju kao udar na subkulture i propagandom onoga što se smatra društveno prihvatljivim, no uprkos tome što u toj tvrdnji ima nešto istine, video je u ponedeljak svejedno postao veliki hit na društvenim mrežama.

Pogledajte u šta se pretvorila Mel:

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: pressonline.rs