On je savršen, nisam tužna samo se bilo strah za njegovo zdravlje, kaže majka Brandi. Dječak, budući da nema nos, mora korisitit cijev koja mu pomaže disati

eli-nos

Eli Thompson rodio se 4. ožujka, sasvim zdrav no bez nosa.

Porod je prošao u najboljem redu. Liječnik ga je stavio na moja prsa, a kada sam ga bolje pogledala, vidjela sam da nema nos i onda su ga odnijeli iz sobe – kaže dječakova majka Brandi McGlathery (23) iz Alabame koja ima još dvoje djece.

Liječnik Craig Brown kaže kako je zabilježeno samo 38 slučaja u kojima je beba rođena potpuno zdrava, ali bez nosa.

Vidio sam razne deformacije lica, ali je ovo prvi put da sam vidio bebu koja samo nema nos – kaže Brown. Dodaje kako je trudnoća bila uredna i da su testovi pokazali da Eli ima nazalnu kost.

– Eli izvrsno napreduje, presladak je i pravi je mali borac – kaže Brown.

– On je savršen, nisam tužna samo se bilo strah za njegovo zdravlje – kaže Brandi. Dječak, budući da nema nos, mora korisiti cijev koja mu pomaže disati.

– Ne želim da mu se drugi rugaju i da ga žale. On je jako sretna beba. On je naše čudo – kaže majka. Eli je 30. ožujka pušten na kućnu njegu, piše ABCNews.

Njegova je majka također pokrenula prikupljanje sredstava na GoFundMe servisu. Tražila je pet tisuća dolara, a ljudi diljem svijeta dosad su joj donirali više od 17 tisuća.

– Pred nama su godine i godine operacija i pregleda kod liječnika koji nam nisu nimalo blizu, izjavila je Brandi za AL, a kako će mali Eli napredovati pratiti možete na ovom Facebook profilu.