Sajam nevladnih i studentskih organizacija uz radionicu na temu „Tržište rada – istinski Ultimate survivor“ u ponedjeljak 17.10. na Ekonomskom fakultetu u Tuzli

0
191

U ponedjeljak 17.10.2016. godine sa početkom u 10:00 sati Erasmus Student Network Tuzla-candidate section u auli Ekonomskog fakulteta predstavit će projekat pod nazivom „Student Fair“. Ovaj projekat bazira se na predstavljanju studentskih i nevladinih organizacija.

esn-tuzla-1

Cilj Student Fair-a jeste da studenti na jednom mjestu dobiju informacije o NVO sektoru i o tome kako da se uključe u razne organizacije i volontiranjem steknu nove vještine i znanja. Pored predstavljanja studentskih i nevladinih organizacija u 12:00 sati planirana je edukacija na temu: „Tržište rada – istinski Ultimate survivor“, a svi zainteresovani za edukaciju mogu se prijaviti putem Facebook stranice ESN Tuzla, a broj mjesta na edukaciji je ograničen.

esn-tuzla-2

Ovaj projekat je nacionalnog karaktera, podržan od strane ESN BiH, i također će se realizovati u Sarajevu 24. 10. 2016. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i prisustvuju na Student Fair-u.

Loading...

Komentari na članak: