GLEDALA JE STARE FOTOGRAFIJE SVOG MUŽA: Ono što je otkrila ostavilo je potpuno bez teksta!

0
1661

Veliki romantici veruju da je osoba sa kojom treba da budu zapisana negde u zvezdama. Njihova sudbina je odavno odlučena, a kada dođe pravo vreme u njihovim životima oni će biti zajedno.

Cinici samo frkću na pomen bilo kakve sudbine. Ipak, za Jikinu Lu i Hedong Zang upravo se to i desilo.

Kada je par iz Kine gledao stare mladoženjine slike iz mladosti kako bi ih upotrebila na venčanju, primetili su nešto zanimljivo na jednoj fotografiji. 15 godina pre nego što su se sreli, Hedong je sa svojom porodicom posetio Ling Šan planinu. Porodica je bila tamo i da vidi veliku statuu Bude u ovom gradu.

Jikin je naterala svog verenika da dobro pogleda jednu od fotografija jer je bila ubeđena da je znala ženu u crvenom kaputu na slici. Ako ovo nije sudbina, ne znamo šta jeste!

Par je pronaša fotografiju koja je napravljena 2000. godine. Kada je Jikin videla jednu od fotografija, nešto joj je bilo jako poznato.

Iza 14-godišnjeg Hedonga nalazila se njegova buduća tašta. Kada je Jikin videla fotografiju viknula je, “to je moja mama!” Njen verenik je mislio da preteruje.

hedonga

Jikin je otišla kući i pronašla fotografiju svoje mame koje je slikana tada.

fotografija-mame

Ispostavilo se da su obe porodice posetile isto mesto za Kinesku Novu godinu. Jikin je bila u istom autobusu kao i njen budući muž. Porodice su takođe koristile istu turističku agenciju, a čak su oboje i zadržali karte sa ekskurzije.

slucajnost

“Sa ovom neverovatnom pričom, poštovaćemo našu ljubav još više, ” rekla je Jikin.

neverovatna-prica

Loading...

Komentari na članak:

IZVORwww.kurir.rs