Dečak heroj S. H. (9) iz sela Turekovac upao je u kuću Š. S. (23) i udario ga letvom dok je nag ležao pored osmogodišnje devojčice i iživljavao se nad njom.

djecak-razvalio-vrata

Dječak heroj S. H. (9) iz sela Turekovac upao je u kuću Š. S. (23) i udario ga letvom dok je ležao pored osmogodišnje djevojčice i iživljavao se nad njom.

Manijak nije uspio u svojoj namjeri jer ga je osujetio devetogodišnji komšija S. H., koji je čuo zapomaganje žrtve i pritekao joj u pomoć, piše Mondo.

Zločin se dogodio u nedjelju oko 17 časova, nakon što je S. S. u svoju kuću namamio učenicu drugog razreda osnovne škole.

“Svukao ju je golu i rekao da voli da je gleda i miluje po telu. Nekoliko puta ju je poljubio po ramenu i vratu. Onda se skinuo. Skočio je na nju i pokušao da je siluje. Ona je vikala ‘Nemoj! nemoj!’ i gurala ga od sebe, pa je krenuo da je udara. Počela je da plače i doziva u pomoć”, rekli su članovi porodice djevojčice.

Dječak razvalio vrata

Srećom, vrisak djevojčice čuo je dječak S. H. koji se u tom trenutku igrao u blizini manijakove kuće.

“Svom silinom sam razbio vrata, a kada sam ušao, zatekao sam strašan prizor. Ona je ležala gola na krevetu, a on je bio iznad nje. Ona se branila, gurala ga, udarala rukama i nogama… Letvom sam ga udario s leđa toliko jako da je odleteo preko kreveta. Onda sam izašao i počeo da dozivam u pomoć. Brzo su stigle komšije i savladale ga”, ispričao je devetogodišnji junak S. H.

Mještani Turekovca šokirani su događajem. Svi osuđuju ono što je Š. S. uradio, a pojedini krive i njegove staratelje. “Nisu imali nikakvu kontrolu nad njim. Stalno smo upozoravali na njegovo ponašanje, ali to njegovi nisu shvatali ozbiljno, i eto šta je uradio”, dodao je mještatin Turekovca.

Roditelji zlostavljane djevojčice su užasnuti i plaše se da će Š. S. ponovo pokušati da je siluje kada izađe iz pritvora.

“On ju je i ranije više puta pozivao da ode do njega. Sad je uspeo da je na prevaru odvede u kuću i iživljava se nad njom. Lekari su je pregledali i kažu da nije došlo do kontakta. Hvala bogu… Dete je prestrašeno i u bolnici je. Brinemo kako će se posle ovoga ponašati. Sve njene stvari dali smo istražnim organima”, ispričali su zabrinuti roditelji.

Oni ističu da će tražiti najvišu kaznu za nasilnika.